Studentendassen met verschil

Dit zijn de studentendassen die het verschil maken. Bijvoorbeeld op uw feest, of tijdens een serieus moment. Dit komt door de prachtige stof en de foutloze weving van uw logo, design of de slogan. Opvallend zijn ook onze prijzen en snelle levering. Hiervoor kiezen studentenverenigingen al jaren. Zij bestellen hun studentenjassen bij Muco BV. Sinds 1949 bedient ons bedrijf vele studentencorpora met oog voor klasse. Kies ook voor stijl en kwaliteit, bestel of ontwerp zelf uw studentendassen op deze website.

Hoe doet u dat?

Op deze website zijn uw studentendassen in enkele minuten gemaakt. Een voorbeeld van de door u gewenste studentendassen is meteen te zien. Vul uw eigen logo in, kies voor een eigen dessin, een materiaal zoals zijde of polyester. Bepaal de hoogte van uw logo of afbeelding: onder, boven over verspreid over de hele oppervlakte. Kijk welke kleuren bij elkaar passen. En overweeg ook reps voor uw studentendassen: een chique ribbelige structuur tegen de richting van de streep, ontstaan door speciale weeftechniek.

Studentendassen van de specialist

Ons bedrijf staat bekend als toonaangevend op het gebied van stropdassen, strikken, butterflys, chokers, bretels en shawls. Immers leveren wij deze al sinds 1949 aan uiteenlopende organisaties. Niet alleen studentenverenigingen en sportclubs, maar ook politie, brandweer, taxibedrijven, beveiligingsbedrijven en vele andere organisaties kiezen voor onze duurzaamheid en klasse. Wij bieden dan ook een divers en hoogwaardig assortiment. Hierdoor heeft u keuze uit ruim 200 verschillende dessins. Zo zitten uw studentendassen straks zichtbaar als gegoten.

Meer producten: veiligheidsstropdas, logo stropdassen, clipstropdassen & stropdas ontwerpen.

studentendassen

Studentendassen offerte aanvragen? Neem contact op