Professioneel dankzij deze veiligheidsstropdassen

U zoekt veiligheidsstropdassen waarmee u professioneel voor de dag komt. Maar waarmee u toch verantwoord kunt werken. Die waardevolle combinatie maakt u met Muco BV. Al sinds 1949 leveren wij veiligheidsstropdassen aan uiteenlopende bedrijven. Deze zijn niet alleen representatief, maar ook veilig. Het haakje van de bevestiging schiet los zodra eraan getrokken wordt. Wij leveren onze producten aan politie, brandweer, beveiligingspersoneel en taxichauffeurs. En aan u. Neem hiervoor nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Uw eigen logo of kleur

De identiteit van uw organisatie komt fraai naar voren als uw veiligheidsstopdassen uw eigen bedrijfskleurstelling en logo voeren. Deze weven wij mee in het dessin van de stof. Bij speciaal dessin stropdassen en bij panel-logo-stropdassen op één vaste plaats. Zo wordt uw logo precies onder de knoop geplaatst, in de punt, of geheel repeterend over de hele stof. Bijzonder fraai is de ton-sur-ton schaduwweving.

Verschil in veiligheidsstropdassen

Wilt u uw naam, slogan, logo of bedrijfskleuren opnemen in uw veiligheidsstropdassen? Hierbij heeft u ruime keuze uit verschillende producten. Zo leveren wij veiligheidsstropdassen in uiteenlopende kleuren en materialen. De stof kan in 2 of 3 verschillende kleurstellingen worden geweven. Mogelijke materialen zijn zuiver zijde en polyester. U combineert u bestelling naar wens, bijvoorbeeld door 25 rode stropdassen en 25 blauwe stropdassen. De minimale afname van veiligheidsstropdassen met streepdessin zonder logo is 40 stuks.

Specialist in veiligheidsstropdassen

Muco BV is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsproducten aan bedrijven, studentencorpora en clubs. Dit zijn niet alleen veiligheidsstropdassen, maar ook strikken, butterflys, bretels, chokers en shawls. Als sinds 1949 staan wij voor de voordeligste prijzen en een snelle, correcte service en levering.

Gerelateerde producten: veiligheidsstropdas, stropdassen met logo, clipstropdassen & stropdas laten maken.

Veiligheidsstropdassen bestellen?

Veiligheidsstropdassen bestellen? Neem contact op