Uw ideale stropdassen laten maken

Wilt u stropdassen laten maken in uw eigen stijl? Met een passend dessin, de juiste stof en uw eigen logo? Dan zoekt u de kwaliteit van Muco BV. Sinds 1949 zijn wij het toonaangevende bedrijf voor het laten maken van stropdassen. Uw voorgangers zijn overheden, bedrijven en verenigingen met uiteenlopende wensen. Maar allen hebben zij gemeen dat zij bijzonder voor de dag willen komen. Alle reden om ook uw stropdassen te laten maken door Muco BV. Zoek nu uw perfecte product uit en vraag een offerte aan.

Eenvoudig om te laten maken

U kunt uw stropdassen in uiteenlopende uitvoeringen laten maken. Bij Muco BV kennen wij geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin. Via deze website is dat zeer gemakkelijk te doen, omdat u een voorbeeld ziet van uw bestelling. U vult bijvoorbeeld het aantal strepen in, de dikte en kleuren hiervan, de plaatsing van uw logo en nog veel meer. Dit ziet u meteen terug in het voorbeeld. Wat u ook bestelt, alles valt te combineren. Dit is handig als u stropdassen voor verschillende doeleinden wilt laten maken. Dan bestelt u bijvoorbeeld 25 rode en 25 blauwe stropdassen. Van zuiver zijde of polyester.

Waarom onze clip stropdassen?

U wilt alleen stropdassen laten maken als dit de moeite waard is voor uw organisatie. Hiervoor moeten de stropdassen zichtbaar kwaliteit uitstralen. Uw logo, kleurstelling of andere uiting moet immers perfect worden weergegeven, vele jaren lang. Fraai is hoe uw logo wordt meegenomen in de weving: uw uiting wordt zo echt deel van uw stropdassen. En dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en afwerkingen houdt u uw stropdassen jarenlang moeiteloos schoon en mooi.

Overige producten: stropdassen met logo, studentendassen, stropdas ontwerpen & stropdas met clip.

Eigen stropdas laten maken

Eigen stropdas laten maken? Neem contact op