Prachtige stropdas met clip

Uw clipstropdas staat perfect als deze volledig bij u past. Als hij representatief is voor uw organisatie. Zijn uw logo en bedrijfskleuren perfect meegeweven, dan geeft dit klasse. Dit zijn de voornaamste redenen dat u uw stropdas met clip bij Muco BV bestelt. Ontdek onze mogelijkheden, ontwerp uw eigen stropdas met clip en vraag een offerte aan.

Waarom onze stropdas met clip?

Muco BV is al sinds 1949 toonaangevend op het gebied van stropdassen met clip en soortgelijke kledingaccessoires. Wij bieden u dan ook een hoogwaardig en divers assortiment. Bij Muco BV kennen wij geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin. Door die keuze zit uw stropdas met clip straks zichtbaar als gegoten. Daarom kiezen zoveel bedrijven, verenigingen, clubs en andere organisaties voor onze producten.

Wie gebruikt onze clipstropdas?

Onze veiligheids- en clipstropdassen worden gebruikt binnen professionele omgevingen. Zo dragen brandweer en politie ze, evenals beveiligingspersoneel en taxichauffeurs. Te allen tijde kunnen zij rekenen op optimaal gebruiksgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Omdat de stropdas met clip in een handomdraai bevestigd of verwijderd wordt, is deze uiterst geschikt voor dynamische werkomgevingen.

Kwaliteitsmaterialen en service

Bij Muco BV bent u verzekerd van een hoogwaardige stropdas met clip. Want deze is vervaardigd uit zuiver zijde. Een andere geschikt materiaal is polyester. De bevestiging met de clip is bestand tegen veelvuldig en langdurig gebruik, zonder problemen van slijtage. Naast stropdassen met clip leveren wij strikken, chokers, butterfly’s, pochets, bretels en gilets. Wat u ook bestelt, wij bezorgen het snel en stipt.

Meer producten: clipstropdassen, veiligheidsstropdas, stropdas laten maken & stropdas logo.

Voorbeeld stropdas met clip

Meer weten over stropdas met clip?