Professionele stropdassen ontwerpen

Met het ontwerpen van uw eigen stropdassen kiest u ervoor goed voor de dag te komen. Dat gaat beter met uw eigen kleding, zeker met uw eigen logo of kleurstelling. Het is dan ook met goede reden dat bedrijven, verenigingen en andere organisaties hun stropdassen ontwerpen bij Muco BV. Wij kennen geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin en al onze hoogwaardige stropdassen zijn vervaardigt van polyester en of zuiver zijde. Voor de scherpste prijs, ze snel mogelijk geleverd.
Alle reden om nu zelf uw eigen stopdassen te ontwerpen.

Clipstropdas van de specialist

Voor professionele bedrijven, overheden, verenigingen en zelfs studentencorpora en clubs, biedt Muco BV het beste van het beste. Al sinds 1949 begrijpen wij hoe belangrijk het ontwerpen van eigen stropdassen is voor bedrijven die een sterk merk willen ontwikkelen. Voor hen en voor u leveren wij deze in de hoogste kwaliteit. Duurzaam, functioneel en fraai. Of het nu gaat om stropdassen of strikken, butterflys, shawls, chokers of bretels.

Hoe werkt het ontwerpen van uw stropdas?

Het ontwerpen van uw eigen stropdas is heel eenvoudig. U ziet het voorbeeld van uw stropdas, die u naar wens aanpast. Zo geef u het aantal en de dikten van de eventuele strepen aan, tussen 1 en 8 centimeter. Van al deze strepen vult u tevens de kleur in. Zo kunt u stropdassen in iedere combinatie ontwerpen. Dan voegt uw eigen bedrijfslogo of andere afbeelding toe en bepaalt u de locatie op de stropdas. Ook vult u de reps in, dit is een ribbelige structuur in de stof, die tegen de richting van de streep ontstaat. In de opmaakafbeelding ziet u al deze aanpassingen terug.

Overige producten: studentendassen, clipstropdassen, stropdassen met logo & veiligheidsstropdas.

eigen stropdassen ontwerpen

Eigen stropdassen ontwerpen? Neem contact op