Professioneel met onze veiligheidsstropdas

U wilt dat uw organisatie professioneel overkomt en daarvoor zoekt u een veiligheidsstropdas die niet alleen duurzaam, maar ook prachtig is. Een schitterende stof, een eigen dessin en logo op de voorkant. Dat is wat u bij Muco BV bestelt, al sinds 1949 het bekende adres voor uiteenlopende organisaties. Onze klanten willen hun veiligheidsstropdas even gemakkelijk kunnen bevestigen als verwijderen. Vandaar dat politie, taxichauffeurs, brandweer en beveiligingspersoneel volledig vertrouwen op onze veiligheidsstropdas.
Doe dit ook, neem contact met ons op.

Waarom onze veiligheidsstropdas?

Wij zijn gespecialiseerd in de professionele realisatie van hoogwaardige producten. Zoals de veiligheidsstropdas, maar ook gewone stropdassen en strikken, shawls, chokers, bretels en butterflys. Dat wij gewend zijn aan het leveren aan diverse bedrijven, studentencorpora en clubs, merkt u direct aan onze prettige service, voordelige producten en snelle levering.

Elk soort veiligheidsstropdas

Wat voor logo of bedrijfskleuren u ook heeft, u kunt uw eigen veiligheidsstropdas uitkiezen. Want u heeft ruime keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo is een veiligheidsstropdas van zuiver zijde bijzonder, net als een polyester product. Deze stoffen zijn in 2 of zelfs 3 verschillende kleurstellingen te bestellen. Combineer dus gerust een bestelling van bijvoorbeeld 25 blauwe veiligheidsstropdassen en 25 maal rode veiligheidsstropdassen.

Uw eigen kleur en logo!

Vooral met uw eigen logo en kleurstelling komt de identiteit van uw organisatie goed naar voren. Hier zorgt u eenvoudig voor op deze website. Wij weven uw uiting mee in de stof van uw veiligheidsstropdas. Zo kan uw panel-logo op één vaste plaats gezet worden. Met het logo precies onder de knoop, of juist onderaan in de punt. Of repeterend over de gehele stof. Uw logo ziet er hoe dan ook stijlvol uit in ton-sur-ton (schaduwweving).

Direct te bestellen: logo stropdassen, stropdassen met logo, clipstropdassen of stopdas ontwerpen.

Veiligheidsstropdas bestellen?

Veiligheidsstropdas bestellen? Neem contact op