Uw eigen stropdas ontwerpen

Wilt u een eigen stropdas ontwerpen? Indruk maken met uw eigen kleding, met chique logo’s en kleurstellingen? Doe dat bij het bekende Muco BV, zoals uiteenlopende clubs, verenigingen, instellingen en bedrijven. Want bij ons is de kwaliteit hoog en de keuze breed. Zo kunt u ook een duurzame en representatieve stropdas ontwerpen, eenvoudig op deze website.
Neem nu de proef op de som, start met het ontwerpen van uw eigen stropdas.

Hoe werkt het ontwerpen van uw stropdas?

Het ontwerpen van uw eigen stropdas is heel eenvoudig. U ziet een voorbeeld van een stropdas, die u naar wens aanpast. U vult bijvoorbeeld het aantal strepen in en de dikten hiervan, die tussen de 1 en 8 centimeter liggen. Van al deze strepen vult u afzonderlijk de kleur in. Zo kunt u haast iedere combinatie ontwerpen. Vervolgens voegt uw eigen bedrijfslogo of andere afbeelding toe, waarna u de locatie hiervan op de stropdas bepaalt. Ook vult u eventueel reps in: een ribbelige structuur in de stof, die tegen de richting van de streep loopt. Al deze en andere aanpassingen ziet u in het voorbeeld verschijnen.

Alles voor het ontwerpen van uw stropdas

Bij Muco BV kennen wij geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin. Ook voor het materiaal heeft u verschillende keuzemogelijkheden. U kunt uw stropdas bestellen in zowel zuiver zijde als ook polyester kwaliteit.

Bij Muco BV kunt u van één dessin bijvoorbeeld ook meerdere kleurencombinaties bestellen. Handig als u verschillende groepen medewerkers wilt uitrusten met hun eigen stropdas.

Waarbij u dan in totaal ook op circa 50 stropdassen of meer kunt uitkomen.

Meer producten: studentendassen, stropdas met logo, stropdas laten maken & veiligheidsstropdas.

Eigen stropdas ontwerpen

Eigen stropdas ontwerpen? Neem contact op