Prachtige stropdas met logo

Heeft u een fraaie stropdas met eigen logo, dan heeft dit positief effect op uw organisatie. Want een bedrijf met eigen uniformering komt professioneel over. Uw stropdas moet daarom stijlvol en representatief zijn en blijven. En de kwaliteit van het gewoven logo en het dessin ongeëvenaard. Daarom wordt deze meegeweven in de stof en maakt deze echt deel uit van de stropdas. Toch is deze hoge kwaliteit geen reden voor hoge prijzen. Zoals u merkt hier bij Muco BV.

Uw eigen logo, uw eigen stropdas

Het realiseren van uw stropdas met logo is heel eenvoudig. U vult simpelweg op deze website in wat u wilt. Zoals het aantal strepen en de dikte hiervan, het dessin, het materiaal en de plaatsing van uw logo, bijvoorbeeld in de punt of juist even onder de knoop. Uw logo uploadt u eenvoudigweg in hetzelfde venster, waarna u deze terugziet in het voorbeeld van uw stropdas. Hoe ziet dat eruit? Professioneel. Oordeel zelf.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij betrekken onze producten van de modernste weverijen. Hierdoor zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Bestel uw stropdas met logo dus in materialen als zuiver zijde of polyester. Met stijlvolle schaduwweving (ton-sur-ton) of andere bewerking. In welke combinatie dan ook. Bijvoorbeeld driemaal 25 stropdassen met hun eigen logo en kleur, wat handig is voor verschillende teams of toepassingen.

Waarom onze stropdas met logo?

Muco BV levert sinds 1949 stropdassen, voorgestrikte strikken, chokers, butterflys, pochets, bretels en gilets. Onze klanten zijn bedrijven, sportverenigingen, studentenverenigingen, clubs, brandweer, politie en nog veel meer. Hierdoor is ook onze service hoogwaardig. Onze service en levering zijn klantgericht, correct en snel.

Gerelateerde producten: stropdassen met logo, logo stropdassen, stropdassen ontwerpen & stopdas met clip.

Stropdas met logo

Uw eigen stropdas met logo? Neem contact op