Eigen stropdas ontwerpen

DAS Logisch!

Via ons unieke stropdas ontwerpstudio DAS LOGISCH kunt u heel eenvoudig zelf uw toekomstige stropdas ontwerpen.
Geheel vrijblijvend kunnen wij ook een aantal ontwerpen voor u maken.
Onze eigen design afdeling gaat ook graag de uitdaging aan om een aantal voorstellen voor u aan te maken.
U geeft ons via e-mail uw logo en favoriete kleuren aan en van ons ontvangt u doorgaans
binnen 1 dag een aantal voorstellen.

Minimale afname: circa 50 stropdassen of circa 50 artikelen.

Tips gebruik ontwerpstudio

Teken Das
Hier kunt u uw das ontwerpen en met de button ‘Teken Das’ wordt uw das geschetst.

Tell a friend
Enthousiast over uw ontwerp en u wilt het aan uw collega’s en vrienden laten zien, daar is deze functie voor. Met Tell a Friend kunt u uw ontwerp doorsturen!

Offerte aanvragen
Bent u tevreden over het ontwerp dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vermeld hier uw contact gegevens (ook uw telefoonnummer!) en wat u wilt bestellen. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Strepen
Dassen zijn hoofdzakelijk opgebouwd uit strepen. Doormiddel van het selecteren van een dikte van een streep kan u er 1 toevoegen aan uw das. Vergeet niet een kleur te selecteren. Indien u een egale das wilt selecteert u maar 1 streep.

Reps
Reps betreft een andere manier van weven waardoor er een ribbelige structuur tegen de richting van de streep in ontstaat.

Logo
Bij logo locatie kan u selecteren in welke streep u uw logo geplaatst wil hebben. Aan de hand van die locatie zal uw das worden opgebouwd. Als u een das zonder logo hebt is dit niet van belang, en wanneer u uw logo op achterzijde wilt kan u dat bij de offerte vermelden.

Bestand
Daslogisch! ondersteunt de bestandstype gif, jpeg en png met een maximale grote van 2 mb. Deze kan u gebruiken om het logo op uw das te laten tekenen. Het logo komt misschien niet netjes op uw das uit indien u geen transparant plaatje gebruikt. Dit maakt voor het uiteindelijke ontwerp niet uit, ook indien u een ander bestandsformaat heeft of een groter bestand vermeld dit bij het aanvragen van de offerte dan neemt Muco BV contact met u op.

Hoogte van uw logo op de das
Hiermee bepaalt u de hoogte van uw logo op de das.

Korte uitleg over het ontwerpen van uw stropdas

Streepdesign
U wilt een stropdas met een 3 cm rode en 2 cm grijze streep. U vinkt in de kolom Strepen de dikte van uw streep aan: bijvoorbeeld 3 cm en in de kolom Kleur rood, daaronder vinkt u bij de kolom Strepen 2 cm aan en in de kolom Kleur grijs. Hierna klikt u op de button Teken das. In een paar seconden ziet u uw eigen ontwerp rechts op het scherm geschetst staan. Wilt u andere diktes of meer kleuren dan past u dat eenvoudig aan, daarna klikt u weer op Teken das.

Streepdesign met uw logo
U vult eerst de gewenste dikte in en dan de kleur(en).
Zie Streepdesign.
Nu gaan we het logo invoegen.
Van boven naar beneden.
Logo bestand / Kies bestand. Hier voegt u uw logo in.
Hoogte van het logo op de das. U kunt van 0,5 cm tot 3 cm gaan.
Soort das / All Over Design aanklikken. daar krijgt u een pop-up menu met meerdere voorstellen.
Logo afstand. U kunt van 0,5 cm tot 3 cm gaan.
Wanneer u een melding krijgt dat het logo te hoog is voor de streep kies dan een kleinere afbeelding.

Stropdas met één basis kleur en logo
Wanneer u geen strepen wilt maar wel een logo dan vinkt u in de kolom Strepen 5 cm aan en in de kolom Kleur de door u gewenste kleur. U voegt het logo toe zoals hierboven beschreven. Daarna klikt u op de button Teken das.

Noot: het kan zijn dat het door u ingevoerde logo in een wit vierkantje staat. Uiteraard krijgt u dit niet op de stropdas te zien.

Hulp nodig met het ontwerpen van stropdassen?