Clipstropdas voor professioneel gebruik

Uw clipstropdas staat goed, omdat deze perfect bij u past en representatief is voor uw organisatie. Omdat uw logo, kleuren en uitvoering perfect is meegeweven in de stof. U bent dan ook trots op de klasse die deze uitstraalt. Hetzelfde geldt voor Muco BV, waar u uw clipstropdas heeft besteld. Wij bieden u alle mogelijkheden, dus ontwerp in enkele simpele stappen uw eigen professionele clipstropdas en vraag een offerte aan.

Hoogwaardige clipstropdas

U zoekt een duurzame en hoogwaardige clipstropdas. Want pas dan bent u verzekerd van een kwaliteitsartikel waar u jarenlang profijt van heeft. Of deze nu uit zuiver zijde of polyester is vervaardigd. Bij Muco BV kennen wij geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin. Snel en stipt geleverd, tegen een messcherpe prijs. Dat is waarvoor u uw clipstropdas bij Muco BV bestelt.

Wie gebruikt onze clipstropdas?

U ziet onze veiligheids- en clipstropdassen vaak in verschillende omgevingen. Politie en brandweer dragen ze, evenals taxichauffeurs en beveiligingspersoneel. Bij deze beroepen blijkt onze clipstropdas altijd weer het handigst, vanwege de betrouwbare kwaliteit en het gebruiksgemak. Dankzij het haakje aan de achterkant bevestigt of verwijdert u deze clipstropdas in een handomdraai.

Clipstropdas van de specialist

U koopt uw clipstropdas bij een gespecialiseerd bedrijf: Muco BV is sinds 1949 toonaangevend in het ontwerpen en vervaardigen van stropdassen. Hiernaast leveren wij uit een ruim assortiment fraaie bretels, butterflys, chokers, shawls en strikken. Uiteenlopende clubs, bedrijven, verenigingen en andere organisaties kiezen voor onze clipstropdassen.

Meer producten: clipstropdassen, stropdas logo, stropdas met clip & studentendassen.

Clipstropdas voorbeeld

Alles weten over een clipstropdas? Neem contact op