Stijlvolle & professionele clipstropdassen

Zoekt u de fraaie veiligheids- en clipstropdassen die u regelmatig in professionele situaties ziet?
Brandweer en politie dragen deze, zoals ook taxichauffeurs en beveiligingspersoneel. Voor deze en andere beroepen is het belangrijk dat een clipstropdas veiligheid biedt door snel los te kunnen laten. En wie waarde hecht aan het voorkomen kiest voor clipstropdassen van Muco BV. Veilige maar ook fraaie en representatieve clipstropdassen bestel je hier.

Waarom onze clip stropdassen?

Clipstropdassen zijn alleen de moeite waard als deze perfect passen bij uw bedrijf. Want als deze kwaliteit uitstralen, straalt dat af op uw gehele organisatie. Uw logo, kleurstelling en afwerking moet dan ook perfect zijn. Daarom laat Muco BV uw uiting meeweven tijdens de fabricage, zodat deze werkelijk deel uitmaakt van de clipstropdassen. Het toevoegen van uw logo doet u gemakkelijk via deze website, evenals het zoeken naar een hierbij passend materiaal of dessin.

Welke clipstropdassen bestelt u?

Een stijlvolle en hoogwaardige clipstropdas? Dat is de garantie bij Muco BV. U bestelt deze in iedere mogelijke combinatie. Bijvoorbeeld 25 blauwe en 25 rode. Hierbij heeft u keuze uit zuiver zijde en polyester. Bij Muco BV kennen wij geen beperkingen in het ontwerpen van een dessin.

Clipstropdas van de specialist

Muco BV is sinds 1949 specialist op het gebied van stropdassen voor professioneel gebruik. Deze leveren wij aan bedrijven, verenigingen, clubs en andere organisaties met een sterk eigen merk. Hiernaast leveren wij hen normale stropdassen, strikken, bretels, butterflys, shawls en chokers. Tegen een messcherpe prijs, snel en stipt geleverd.

Meer producten: clipstropdas, veiligheidsstropdassen, stropdas met clip & stropdas ontwerpen.

verschillende ontwerpen van clipstropdassen

Meer informatie over clipstropdassen?