Uw logo op de mooiste stropdassen

Hebben uw stropdassen uw eigen logo? Dan komt u professioneel voor de dag. Zeker als de kwaliteit van het materiaal hoogwaardig en duurzaam is. Een schitterende stof met diepe kleuren en een strak logo op de voorkant. Van zuiver zijde en polyester. Die bestelt u bij Muco BV, dat al sinds 1949 diverse klanten bedient in het neerzetten van sterke merken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ontwerp uw eigen stropdassen met logo.

Hoe maken wij uw stropdassen met logo?

Wij weven het logo van uw organisatie mee in de stropdassen. Hierbij kan het panel-logo op één vaste plaats gezet worden. Bijvoorbeeld even onder de knoop, of juist onderaan in de punt. Ook stijlvol is een patroon dat over het gehele oppervlak van de veiligheidsstropdassen loopt. Uw product ziet er zeker bijzonder uit met ton-sur-ton (schaduwweving). Bekijk deze en andere mogelijkheden nu op deze website.

Eenvoudig uw eigen logo en stijl

Het is zeer eenvoudig om uw eigen stropdassen met logo te realiseren. Op deze website vult u alle relevante eigenschappen in. Zoals het door u gewenste aantal strepen, de dikte hiervan, de kleurstellingen, het materiaal, uw logo en de precieze locatie op uw stropdassen. Hoe dit eruit ziet? Dat ziet u meteen in hetzelfde venster.

Specialist in logostropdassen

Muco BV is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten. Hiertoe behoren niet alleen stropdassen met logo, maar ook strikken, shawls, butterflys, bretels en chokers. Deze worden veelvuldig ingezet door diverse organisaties zoals studentencorpora, clubs, beveiligingsbedrijven, taxibedrijven en zelfs overheden.

Overige producten: stopdassen met logo, stropdas met logo & stropdas laten maken.

Voorbeeld stropdassen met logo

Stropdassen met logo aanvragen? Neem contact op